Aisea ua i ai i fafo ni laupapa 3D mata le lavalava i fafo i soo se mea?

Lingna Belle, Duffy ma isi fetu Shanghai Disney na fa'aalia i luga o le lau tele i Chunxi Road, Chengdu.O pepe meataalo na tutu i luga o opeopea ma talotalo, ma o le taimi lea na mafai ai e le au maimoa ona lagona le latalata atili atu - e peiseai o latou talotalo atu ia te oe i tua atu o tapulaʻa o le lau.

I le tu ai i luma o lenei lau lapoa L-foliga, sa faigata ona le tu, matamata ma pueina ata.E le gata o Lingna Belle, ae o le panda lapoʻa foi, o loʻo faʻatusalia uiga o lenei aai, na faʻaalia i luga o le laupepa tele e leʻi leva atu.“E foliga mai ua totolo i fafo.”E to'atele tagata na sioa i le lau ma fa'atali, na'o le matamata i lenei ata 3D mata le lavalavā e silia ma le sefulu sekone.

001

Matatioata e leai ni matatioata 3D tele ua fuga mai i le lalolagi atoa.

Beijing Sanlitun Taikoo Li, Hangzhou Hubin, Wuhan Tiandi, Guangzhou Tianhe Road… I le tele o pitonu'u pisinisi autu o taulaga, 3D lau tetele o le selau po'o le faitau afe o mita sikuea ua avea ma nofoaga e siaki ai tagata lauiloa i luga ole Initaneti.E le gata i le muamua ma le lua-vaega aai, o le tele ma sili atu 3D mata tetele o loʻo tulaueleele i le tolu-vaega ma pito i lalo aai, e pei o Guangyuan, Sichuan, Xianyang, Shaanxi, Chenzhou, Hunan, Chizhou, Anhui, ma isi, ma o latou fa'aupuga o lo'o i ai fo'i le "fa'ailoga muamua" fa'atasi ai ma fa'ailoga eseese, e fa'amaonia ai uiga o fa'ailoga o le taulaga.

E tusa ai ma se lipoti o suʻesuʻega mai le Zheshang Securities Research Institute, o loʻo i ai nei toeitiiti atoa le 30 matatioata e leai se totogi 3D mata tetele o loʻo faʻaogaina i le maketi Saina.O le lauiloa faʻafuaseʻi o ia laupepa tetele e leai se mea e sili atu nai lo le taunuuga o le faʻalauiloaina o pisinisi ma le faʻamalosia o faiga faʻavae.

E fa'afefea ona ausia le fa'aaliga fa'apitoa o le mata le lavalava 3D?

O tafola tetele ma tainasoa e oso i fafo mai le lau, po o fagu vai inu tetele e felelei i ou luma, poʻo tupua faʻapitoa e tumu i tekinolosi e fegalegaleai ma le aofia i luga o le lau tele.O le vaega autu o le mata tele 3D mata tele o se "faʻatofuina" poto masani, o lona uiga, e mafai ona e vaʻai i le ata vaaia 3D e aunoa ma le faia o tioata poʻo isi meafaigaluega.

I le mataupu faavae, o le aafiaga vaaia o mata le lavalava 3D e gaosia e le aafiaga sese o le mata o le tagata, ma le foliga o le galuega e suia e ala i le mataupu faavae vaaiga, ma faapea ona fausia ai se lagona o le avanoa ma le tolu-dimensionality.

O le ki i lona iloa o loʻo taoto i le lau.O le tele o lau lapopoa ua avea ma faailo e toetoe lava a aofia uma i luga o le 90 ° gaugau i itu eseese - pe o le lau o le Gonglian Building i Hangzhou Hubin, o le lau tele o Chunxi Road i Chengdu, poʻo le lau tele o Taikoo Li i Sanlitun, Beijing, o le tele L-foliga lau tulimanu pito sili ona lelei e matamata ai mo mata le lavalava 3D.I le tulaga masani, e sili atu le lelei o tulimanu arc nai lo tulimanu gaugau i sooga o le lau.O le maualuga o le manino o le mata o le LED lava ia (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻaleleia i le 4K poʻo le 8K mata) ma le tele o le eria (lautele mataʻutia e masani lava selau pe faitau afe sikuea mita), o le sili atu ona moni le le lavalava- mata 3D aafiaga o le a.

002

Ae e le o lona uiga o sea aafiaga e mafai ona ausia i le na o le kopiina o mea vitio o se mata tele masani.

"O le mea moni, o le lau e na o le tasi le itu.Vitio ma leleimata le lavalava 3De toetoe lava o mea uma e manaʻomia mea faʻapitoa numera e faʻafetaui."Na taʻu atu e se tagata e ona fanua i se itumalo pisinisi a Beijing ia Jiemian News.E masani lava, afai e manaʻomia e le au faʻasalalauga le tuʻuina o se3D lau tele, o le a latou tuʻuina atu foʻi se ofisa faʻapitoa numera.Pe a fana, e manaʻomia se mea puʻeata maualuga e faʻamautinoa ai le manino ma le saturation o lanu o le ata, ma le loloto, vaʻaiga ma isi vaega o le ata e fetuʻunaʻi e ala i le post-processing e faʻaalia ai le mata le lavalava 3D aafiaga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le LOEWE faʻailoga taugata ua faʻalauiloaina se faʻasalalauga faʻatasi "Howl's Moving Castle" i taulaga e aofia ai Lonetona, Dubai, Beijing, Shanghai, Kuala Lumpur, ma isi i lenei tausaga, faʻaalia le mata le lava-mata 3D aafiaga.O le OUTPUT, le ofisa faakomepiuta faufautua o le ata pu'upu'u, fai mai o le fa'agasologa o le gaosiga o le fa'aleleia lea o ata fa'afiafiaga a Ghibli mai fa'afiafiaga lua-dimensional vali lima ile tolu-dimensional CG fa'aaliga vaaia.Ma afai e te matauina le tele o anotusi numera, o le ae iloa ai ina ia sili atu le tuʻuina atu o se uiga tolu-dimensional, o le a faʻatulagaina se "faʻavaa" i le ata, ina ia mafai ai e elemene ata e pei o mataʻitusi ma ato lima ona sili atu ona malepe i tua atu. ma maua se lagona o le "felelei i fafo".

Afai e te manaʻo e tosina mai tagata e puʻe ata ma siaki i totonu, o le taimi o le faʻamalolo o se mea foi lea e mafaufau i ai.

I le tausaga talu ai, o se pusi calico tele i luga o se lau tele i luga o se auala pisi i Shinjuku, Tokyo, Iapani, na avea muamua ma fetu i luga o fesoʻotaʻiga lautele.YUNIKA, le fa'afoeina o lenei meamata tele faasalalauga 3D, lea e tusa ma le 8 mita le maualuga ma le 19 mita le lautele, fai mai i le tasi itu, latou te mananao e fai se faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai le au faʻasalalauga, ma i le isi itu, latou te faʻamoemoe e tosina mai tagata pasi-e siaki i totonu ma faʻapipiʻi i luga o fesoʻotaʻiga lautele. , ma fa'apea ona tosina mai ai le tele o autu ma fefa'ataua'iga a tagata fa'atau.

003

Fai mai Fujinuma Yoshitsugu, o ia lea e nafa ma fa'asalalauga fa'atauga i le kamupani, o pusi vitiō na ta'i fa'afuase'i, ae o nisi tagata na lipotia mai na mae'a fa'asalalauga i le taimi lava na amata ai ona latou pu'eina, o lea na amata ai loa ona ta'alo e le fa'alapotopotoga i le fa taimi. o le 0, 15, 30 ma le 45 minute i le itula, ma le umi o le 2 ma le afa minute.Ae ui i lea, o le fuafuaga o le taina o faʻasalalauga faʻapitoa o loʻo taoto i se mea faʻafuaseʻi - afai e le iloa e tagata le taimi e aliali mai ai pusi, o le a latou gauai atili atu i le lau tele.

O ai o lo'o fa'aogaina le mata tele 3D?

E pei lava ona mafai ona e vaʻai i ata faʻalauiloa taʻaloga a Asia i luga o auala o le itumalo pisi pisinisi a Hangzhou, e pei o mascots e tolu o loʻo "lele" agai i le au maimoa i luga o le 3D screen tele i le vaituloto, o se vaega tele o mea o loʻo taʻalo i fafo 3D. tele screen o le mea moni o faasalalauga eseese auaunaga lautele ma vitio faasalalauga a le malo.

004

E mafua foi i tulafono faatonutonu o faasalalauga i fafo i aai eseese.O le avea o Beijing ma faʻataʻitaʻiga, o le aofaʻi o faʻasalalauga faʻasalalauga lautele e sili atu i le 25%.A'ai e pei o Hangzhou ma Wenzhou o lo'o fa'atonuina e le tatau ona itiiti ifo i le 25% le aofa'i o fa'asalalauga mo tagata lautele.

O le faatinoga o3D mata tetelei le tele o taulaga e le mavavaeeseina mai le faʻalauiloaina o faiga faʻavae.

Ia Ianuari 2022, o le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi, le Central Propaganda Department ma isi matagaluega e ono na faʻatautaia faʻatasi le "Hundred Cities and Thousands of Screens", taʻitaʻia e pailate faʻataʻitaʻiga poloketi, e fausia pe taʻitaʻia le suiga o lau tetele i le 4K. / 8K mata tetele fa'amalamalamaga maualuga.O uiga iloga ma luga ole Initaneti o mata tetele 3D ua amata ona malosi ma malosi.I le avea ai o se avanoa fa'apitoa mo tagata lautele, o se fa'aaliga o le fa'afouina o le taulaga ma le malosi.O se vaega taua foi o le maketiina i le taulaga ma le faalauiloaina o turisi faaleaganuu pe a maeʻa le siʻitia o pasese i nofoaga eseese i le vaitau o le faʻamaʻi.

O le mea moni, o le faʻaogaina o le 3D tele lau tele e manaʻomia ai foi le i ai o le tau faʻatau.

E masani lava o lona faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e tutusa ma isi faʻasalalauga i fafo.O lo'o fa'atauina e le kamupani fa'agaoioi avanoa fa'asalalauga talafeagai e ala i le faufale a le tagata lava ia po'o le lala sooupu, ona fa'atau atu lea o le avanoa fa'asalalauga i kamupani fa'asalalau po'o tagata fa'asalalau.O le tau fa'apisinisi o le mata tele 3D e fa'alagolago i mea e pei o le taulaga o lo'o i ai, tau fa'asalalauga, fa'aaliga, ma le vaega o lau.

"I le tulaga lautele, o tagata faʻasalalau i oloa taugata, 3C tekinolosi, ma pisinisi Initaneti e masani ona tuʻuina atu 3D mata tetele.I se faaupuga tuusa'o, o tagata fa'atau e lava le paketi latou te fiafia i lenei fomu."Na taʻu atu e se kamupani faasalalau a Shanghai ia Jiemian News e faapea talu ai o lenei ituaiga ata tifaga e manaʻomia ai le gaosiga faʻapitoa o mea faʻatekinolosi, o le tau o mataʻina mataʻutia tele e maualuga tele, ma o faʻasalalauga i fafo e tele lava mo le faʻamoemoe o le faʻaalia mama e aunoa ma le aofia ai o le liua, e manaʻomia e le au faʻasalalauga. ia i ai se paketi faapitoa mo le maketiina o ituaiga.

Mai le va'aiga o lona anotusi ma le foafoa foafoa,mata le lavalava 3De mafai ona ausia se fa'atofu fa'avanoa loloto.Fa'atusatusa i fa'asalalauga lolomi masani, o lana tala fou ma fa'aaliga fa'ate'ia e mafai ona tu'u ai se aafiaga malosi i le au maimoa.O fa'asalalauga fa'alua i luga o feso'ota'iga fa'aagafesootai e fa'alautele atili ai talanoaga ma fa'aaliga.

O le mea lea e sili atu ai le naunau o faʻailoga e iai se lagona o tekinolosi, faʻailoga, faatufugaga, ma uiga taugata e tuʻuina ia faʻasalalauga e faʻamaonia ai le tau o igoa.

E tusa ai ma fuainumera le atoatoa mai le aufaasālalau "Pisinisi Luxury", 15 faʻailoga taugata ua taumafaifa'asalalauga 3D mata le lavalavatalu mai le 2020, lea e 12 mataupu i le 2022, e aofia ai Dior, Louis Vuitton, Burberry ma isi faʻailoga na tuʻuina le tele o faʻasalalauga.I le faaopoopo atu i oloa taugata, o ituaiga e pei o Coca-Cola ma Xiaomi ua faʻataʻitaʻiina foi faʻasalalauga 3D mata le lavalava.

“E ala i lemata-pu'e le lavalava 3D lau lapoai le tulimanu L-foliga o Taikoo Li South District, e mafai e tagata ona lagona le aafiaga vaaia e aumaia e le mata le lava-mata 3D, tatala ai se fesoʻotaʻiga fou faʻainitaneti mo tagata faʻatau.Na taʻu atu e Beijing Sanlitun Taikoo Li ia Jiemian News.

”"

E tusa ai ma le Jiemian News, o le tele o tagata faʻatau i luga o lenei laupepa tele e mai Taikoo Li Sanlitun, ma e tele atu faʻailoga e iai uiga masani, e pei o Pop Mart - i le ata tifaga sili ona lata mai, ata tetele o MOLLY, DIMMO ma isi "o loʻo tafe mai le mata.”

O ai o lo'o faia le 3D tele-screen business?

A'o avea le 3D mata le lavalava ma fa'alauiloa tele i fa'asalalauga i fafo, ua fa'atasi fo'i le tele o kamupani fa'aaliga fa'aaliga fa'aaliga Saina, e pei o Leyard, Unilumin Technology, Liantronics Optoelectronics, Absen, AOTO, XYGLED, ma isi.

Faatasi ai ma i latou, o laupepa tetele e lua 3D i Chongqing e mai le Liantronics Optoelectronics, e taʻua o Chongqing Wanzhou Wanda Plaza ma Chongqing Meilian Plaza.O le ata muamua 3D tele i Qingdao o loʻo i Jinmao Lanxiu City ma Hangzhou o loʻo i Wensan Road o loʻo gaosia e Unilumin Technology.

O loʻo i ai foʻi kamupani lisiina o loʻo faʻaogaina le 3D mata tetele, e pei o le Zhaoxun Technology, lea e faʻapitoa i faʻasalalauga faʻasalalau numera telefoni feaveaʻi, ma faʻaalia le 3D i fafo o le laupepa lapoa o lona "lua lona lua" o le tuputupu aʻe.

O loʻo faʻaogaina e le kamupani ni laupepa tetele e 6 i Beijing Wangfujing, Guangzhou Tianhe Road, Taiyuan Qinxian Street, Guiyang Fountain, Chengdu Chunxi Road ma Chongqing Guanyinqiao City Business District, ma taʻua ia Me 2022 o le a teu faʻafaigaluega 420 miliona yuan i le isi tolu tausaga e faʻapipiʻi ai. 15 mata le lavalava i fafo 3D fa'amalamalamaga maualuga pupuni tetele i laumua o itumalo ma luga.

"O galuega faatino 3D mata le lavalava i itumalo tetele pisinisi i totonu ma fafo ua ausia tulaga lelei maketi ma fesootaiga.O le autu ua vevela mo se taimi umi, o loʻo i ai le tele o faʻasalalauga i luga o le initaneti ma le tuusao, ma o loʻo i ai i tagata faʻaoga le loloto o le malamalama ma le manatua.Matou te faʻamoemoe o le a avea mea mataʻutia 3D ma mea taua o maketi maketi ma faʻalauiloa i le lumanaʻi.Fai mai le Zheshang Securities Research Institute i se lipoti o suʻesuʻega.

 

 


Taimi meli: Feb-14-2024